Fotbalová akademie
neděle 25. února. 2024
U17

Z Poznaně veze sedmnáctka výhru

Generálku proti těžkému soupeři sedmnáctka zvládla. Vyvarovala se chyb, která dělala v předchozích zápasech, hrála zodpovědně a zaslouženě vedla po poločase o dvě branky. Domácí ve druhém dějství se snažili s výsledkem něco udělat, ale po snížení kontrovali hosté hned po dvou minutách a dvoubrankový náskok udrželi až do konce. Již v sobotu zahájí jarní část sezóny v Praze proti Slávii.

Lechh Poznaň U17 - FC Baník Ostrava U17 1:3 (0:2)

branky: 61. - 23. Škrkoň, 42. Graclík, 63. Doležel

sestava: Vodička (46. Bitta) - Mechl, Kulyk (65. Zajac), Švrček - Šopík, Jadrníček, Graclík, Pinkas, Doležel - Škrkoň (46. Binar), Pira (65. Škrkoň)

hodnocení trenéra Aleše Mooce a Martina Folty: Kvalitní generálka před soutěži. V první půli jsme byli lepším týmem. Lech jsme k ničemu nepustili a sami si vytvořili gólové šance. Oproti minulým utkáním jsme hráli zodpovědně a nedělali jednoduché chyby. Druhý poločas byl vyrovnanější, my jsme kvalitně bránili, soupeř si vypracoval šance pouze ze standardních situací. Kluky chválíme za předvedené výkony v celé přípravě a jsme rádi, že jsme se naladili na ligu vítězstvím.