Fotbalová akademie
úterý 13. února. 2024
U15

Patnáctka ve Wroclawi padla

Po Žilině tentokráte vyjela patnáctka do Wroclawi, kde se změřila s domácím Slaskem, který patří k polské špičce. Ten svou kvalitu potvrdil, nedovolil ostravským skórovat a sám jednou v každém poločase udeřil. Další prověrkou bude v sobotu Austrie Vídeň na jejich půdě.

Slask Wroclaw U15 - FC Baník Ostrava U15 2:0 (1:0)

branky: 26. a 70.

Sestava: Doležal - Ručka (76. Mikulenka), Grygar, Hlavatý, Mikulenka (56. Kilian), Lukeš (66. Chovaneček), Holek, Babilon (66. Török), Chovaneček (35. Hrabovský), Török (40. Havran), Pospíšil (40. Benýšek)

Hodnocení trenérů Patrika Rataje a Milana Chalupy: Do utkání jsme chtěli vstoupit aktivně ale také s pevnou obranou proti silnému soupeři. Co se defenzivní činnosti týká, tak jsme si především v prvním poločase ověřili, že dokážeme být organizovaní a nepouštět soupeře do šancí. Obdrženou branku jsme spíše soupeři sami darovali. Avšak ve hře s míčem jsme trpěli na špatné, zbrklé a nekvalitní řešení situací, kdy nám dělalo velký problém udržet se delší časový úsek v kombinaci nebo kvalitně a rychle vyřešit přechody do útoku. Takové zápasy nám otevírají oči a musí nás motivovat směrem k práci na tréninku i mimo něj.