Fotbalová akademie
pondělí 10. února. 2020
U14

Čtrnáctka proti Boleslavi otočila

Dobrý výkon předvedla v pátek pod umělým osvětlením čtrnáctka, která v souboji s Mladou Boleslaví sice po poločase o branku prohrávala, ale v druhém dějství tříkrát skórovala a připsala si cennou výhru.

FC Baník Ostrava U14 - FK Mladá Boleslav U14 3:1 (0:1)

branky Baníku: 54. Kyselý, 73. Rygol, 79. Staněk

sestava: Krasula(41 Kotula) - Krakovka, Glamoš (50 Staněk), Raab, Němčík - Lejska (41 Imrich), Havran - Vozník (60 Pilař), Valík (41 Rygol), Lacina - Kyselý (41 Kubla)

Hodnocení trenéra Tomáše Hejduška a Radima Plaskury: V dalším přípravném utkání jsme nastoupili proti kvalitnímu soupeři z Mladé Boleslavi. Od úvodního hvizdu bylo vidět, že kluci nastoupili soustředěně a s chutí. Snažili jsme se být silní na míči a hrát co nejrychleji k brance soupeře. Nevycházela nám finální část. Hosté hrozili z rychlých protiútoků, kdy nás dvakrát výborně podržel brankář. Branku nám soupeř vstřelil po naší chybě před pokutovým územím. Do druhého poločasu jsme udělali změny v sestavě a získali jsme výraznou převahu, kterou jsme vyjádřili třemi krásnými brankami. Je potřeba kluky pochválit za předvedený výkon a přístup k utkání od první minuty.