Fotbalová akademie
čtvrtek 02. listopadu. 2017
U11 - zápasy

Jedenáctka těsně podlehla doposud suverénnímu Třinci

Jedenáctka Baníku se ve vloženém utkání postavila Třinci, který prozatím bodově nezaváhal. V utkání se oba týmy prezentovaly maximálním nasazením. O jednu branku více se nakonec povedlo vstřelit domácímu Třinci a i nadále pokračuje s plným bodovým ziskem.

Hodnocení trenéra Jaroslava Harušťáka: "Po dobrých výkonech z minulých kol, jsme jeli sebevědomě na zápas s doposud vedoucím a neporaženým týmem naší soutěže. Soupeř se na nás skvěle připravil a nenechal nám na hřišti žádný volný prostor a tak na hřišti byla vidět opravdová bitva o každý metr hřiště. S fyzickou převahou soupeře jsme bojovali srdnatě, ale ani max. vynaložené úsilí našich hráčů na bodový zisk nestačilo. Třinec byl asi o ten gól lepší, ale naši kluci se o bodík rvali až do konce, za co je velmi chválíme. Velký respekt od nás získali domácí trenéři, kteří za nepříznivého stavu pro svůj tým po mylně odpískané penaltě dali pokyn svým svěřencům, aby míč odehráli vedle branky. Jsme rádi, že jsme po delší době potkali soupeře s duchem fair play a trenéry, kteří nepotřebují za každou cenu vyhrát. Respekt Třinec U12!!!"

Informace o utkání

01.
středa
lis
FK Fotbal Třinec VS FC Baník Ostrava
SpSM-U 12 SEVER žáci

Statistiky

Poločas: 0:1
Branky: Tomeček D. Rozhodčí: Machala

Sestavy

FC Baník Ostrava

Vodička - Tamajka, Švrček, Lores, Ďurina, Řeháček, Jílek, Tomeček D., Coufal, Widura, Tomeček L., Frýdl, Byrtus, Matušinský, Végh Fr.

U11