Fotbalová akademie
neděle 09. dubna. 2017
U14 - zápasy

Čtrnáctka na Sigmu nestačila

Čtrnáctka v sobotu narazila na silného soupeře v podání Sigmy Olomouc. Úvod utkání však vyšel lépe domácím, když se hned v první minutě prosadil Vraj (na snímku). Postupně však začala přebírat aktivitu Sigma a do poločasu výsledek otočila. Ve druhém poločase přidala třetí branku a odváží si z Ostravy tři body.

Hodnocení trenérů: "Utkání jsme začali brankou hned po úvodním výkopu po chybě hostující obrany. Dalších patnáct minut jsme byli aktivní a soupeře do ničeho nepouštěli. Poté se hráči Olomouce postupně dostávali do hry a začali být silnější na míči a dominantnější v osobních soubojích. My jsme naopak nedokázali podržet míč v útočné fázi a mnoho našich útoků končilo již v zárodku. Ve druhé půli i přes naši snahu kombinovat, byli hosté nebezpečnější a lepší v držení míče. Dnes jsme se utkali s lepším týmem, přesto musíme kluky pochválit za přístup a nasazení."

Informace o utkání

08.
sobota
dub
FC Baník Ostrava VS SK Sigma Olomouc
SpSM - žáci U14

Statistiky

Poločas: 1:2
Branky: 1. Vraj - 12. Seehof, 27. Hadaš, 60. Saňák Rozhodčí: Bukovský - Vranay, Boček

Sestavy

FC Baník Ostrava

Fabisz - Figel (66. Sikora), Dedek, Temel, Piecha - Vraj (66. Střižík), Drozd, Žák, Balavajder (47. Buryan) - Grygar, Chylek (47. Šín)

U14