Fotbalová akademie
čtvrtek 27. října. 2016
U13

U13 si podmanila domácí minirepubliku

Třináctka Baníku Ostrava se po středeční minirepublice hrané na Šoupalce pyšní skvělou bilancí v podobě čtyř zápasů a čtyř vítězství. Svěřenci trenérů Martina Blahuty a Dominika Kroupy za sebou nechali pražskou Spartu, Trenčín, Slovan Bratislava, Viktorii Plzeň a skončili na výtečném prvním místě.

Hrálo se systémem každý s každým, v počtu hráčů 8+1, jeden zápas trval 35 minut. „Z naší strany výborně odehraná minirepublika. Byli jsme pořádajícím klubem tohoto turnaje a zvládli jsme ho výborně nejen po výsledkové, ale především herní stránce. Těší nás, že jsme v konkurenci české a slovenské špičky obsadili a první místo a připravili si dobrou pozici pro pokračování v jarních turnajích. Velkou pochvalu a poděkování zaslouží naši správci, kteří nám připravili dvě kvalitní hřiště, na kterých se tyto kvalitní utkání odehrávaly,“ řekl trenér baníkovského ročníku 2004 Martin Blahuta.

Výsledky

Baník - Viktoria Plzeň 7:3
Baník - AS Trenčín 2:1
Baník - Slovan Bratislava 2:1
Baník - Sparta Praha 3:1

Sestava Baníku: Pracuch – Kořenek, Michna, Kret, Šudák, Šín, Bitta, Buryan, Kedroň, Kocián, Michlík, Grygar. Trenéři: Blahuta, Kroupa.