Fotbalová akademie
pondělí 24. července. 2023
U16

Dvě výhry šestnáctky na soustředění v Táboře

Soustředění v Táboře absolvovala šestnáctka a v rámci pětidenního pobytu sehrála dvě přípravné utkání....Nejdříve proti plzeňské Viktorce a poté proti Táborsku.

FC Viktoria Plzeň U16 - FC Baník Ostrava U16 1:4 (0:2)

branky Baníku: Saulich, Škrkoň, Ledvinka, Knotek

sestava: Jelínek - Řehák, Hruška J., Škubala - Hrnčárek (65. Tončík), Jurásek, Hrabčák, Ledvinka, Saulich (74. Vinárek) - Mohelník (60. Knotek), Škrkoň (70. Cahlík)

hodnocení trenéra Davida Holiše a Luboše Kováře: Velmi povedené utkání z naší strany. Chtěli jsme být od začátku aktivní v práci s míčem i bez a to se po celé utkání dařilo. Vytvořili jsme si spoustu šancí a po zásluze utkání zvládli. Dnes mě potěšili kvalitní individuální výkony spousty hráčů.

FC Silon Táborsko U16/17 - FC Baník Ostrava U16 0:1 (0:0)

branka Baníku: Knotek

sestava: Kubík (41. Páleník) - Tončík, Vinárek, Sukaný - Milák (60. Uhrovič), Cahlík, Kundrát (50. Daněk), Pozzi (41. Javorský), Ctibůrek (70. Šuba) - Knotek, Hruška F.

hodnocení trenéra Davida Holiše a Luboše Kováře: Druhé utkání v rámci soustředění odehrála druhá skupina. V utkání jsme byli aktivnější, ale chyběla větší kvalita v rozhodujících momentech. Zítra nám končí dvoutýdenní blok, po kterém se rozloučíme s některými hráči a zúžíme kádr na předem domluvený stav.