Fotbalová akademie
čtvrtek 10. února. 2022
U14

Čtrnáctka prohrála 4:0

Proti Rakówu se střelecky čtrnáctka neprosadila, sama naopak inkasovala po dvou brankách v každé půli. Nyní se už kluci musí soustředit na nedělní duel na Šoupalce proti Slavii Praha.

Raków Czestochowa U14 - FC Baník Ostrava U14 4:0 (2:0)

branky soupeře: 8., 11., 60. a 65.

sestava: Bitta (41. Vidlář) - Hrnčárek, Škubala, Návrat, Richter (60. Bitta) - Halfar (41. Ledvinka), Kundrát - Pilch, Jadrníček, Šmiga (41. Masopust) - Škrkoň

Hodnocení trenéra Michala Kováře a Marka Škrocha: Zápas jsme začali aktivně, soupeř nás nechal hrát, čekal na naše ztráty a hned po zisku chodil do rychlých brejků, se kterými jsme měli velké problémy. Na první inkasovaný gól jsme mohli ihned odpovědět vyrovnaním, ale dvě velké šance jsme neproměnili a soupeř nás za to potrestal druhou brankou. Do konce poločasu byl obraz hry stejný, my opticky drželi míč, ale před branku soupeře jsme se moc nedostávali. Ve druhém poločase nám postupně začali docházet síly a soupeř nás začal přehrávat a přidal další dvě branky. Na klucích jde vidět tréninkový výpadek, chybí herní praxe a proti takovému soupeři to bylo složité.