Fotbalová akademie
pondělí 13. února. 2023
U19

Devatenáctka se Slovanem prohrála

O výsledku zápasu rozhodla úvodní půlhodina hry, kdy domácí se hned třikrát radovali ze vstřelené branky v síti ostravských. Těsně před odchodem do kabin se prosadil kapitán Michlík a aniž by to tušil, byl posledním úspěšným střelcem tohoto přátelského zápasu. Z výhry se tak radoval domácí Slovan.

ŠK Slovan Bratislava U19 - FC Baník Ostrava U19 3:1 (3:1)

branky: 12., 26. a 29. - 42. Michlík

sestava: Kubný (65. Hafera) - Sirotek, Remiáš, Jiříček, Michlík - Pantok (65. Zelenka), Zelenka (46. Kedroň) - Slipchenko, Koutný (65. Krejčí), Málek (46. Diviš) - Frolek (46. Henrique)

Hodnocení trenéra Marcela Frajta, Patrika Rataje a Radima Kováře: Prvních 5-10 minut jsme hráli dobře. Po obdržené brance se hra obrátila a byli jsme v útlumu. Tam nás soupeř přehrával, velmi dobře vyjížděl z našeho presinku a v ofenzívě byl kvalitní ve hře 1 na 1. Snížení před poločasem nám pomohlo a do druhé půle jsme vstoupili nabuzení. Bohužel jsme si z trvalejšího tlaku na soupeřově polovině nevypracovali žádnou pořádnou šanci a většina zakončení končila mimo tři tyče. Naopak nás dvakrát vyborně podržel brankář při protiútocích soupeře. Bohužel nás prozatím po celo dobu přípravy trápí zakončení.