Fotbalová akademie
středa 08. února. 2023
U19

U19 na závěr soustředění nestačila na Plzeň

Devatenáctka se na závěr týdenního soustředění utkala s Viktorií Plzeň. Jediné dvě branky utkání padly v prvním poločase.

FC Baník Ostrava U19 - FC Viktoria Plzeň U19 2:0 (2:0)

sestava: Struhař (46´ Moučka), Sirotek (46´ Kowalczyk), Blažej (46´ Musil), Remiáš, Krejčí (46´ Jiříček), Zelenka (70´ Zelenka), Petruška (46´ Petruk), Slipchenko (46´ Pantok), Carlos (46´ Frolek), Diviš (70´ Petruška), Málek

Hodnocení trenéra Marcela Frajta, Patrika Rataje a Radima Kováře: Vůbec jsme nezachytili začátek utkání. Netvořili jsme si dostatečnou nabídku, hráli jsme pomalu s míče a soupeři jsme to v jeho napadání velice ulehčili. Nepomohli jsme si ani žádným průnikem či míčem za obranu. Vše jsme korunovali v podstatě dvěma vlastními góly. Až ke konci poločasu jsme se probudili. Zvýšili jsme aktivitu a intenzitu pohybu, z čehož pramenily zisky míčů a některé náznaky šancí. Do druhého poločasu jsme vystřídali a výkonu to pomohlo. Po celý druhý poločas se hrálo na polovině soupeře, šancí ke změně skóre jsme měli spoustu, avšak trestuhodně jsme zahazovali. S obrazem hry a zaujetím v druhém poločase jsme spokojení a na tom musíme dále stavět. Celkový dojem kazí výsledek a větší část první půle.