Fotbalová akademie
pondělí 26. července. 2021
U16

Šestnáctka v Ratíškovicích bronzová

Šestnáctka se zúčastnila víkendového mezinárodního Memoriálu Ondřeje Voříška v Ratíškovicích, odkud si odváží medaile za 3. místo. Nejlepším střelcem turnaje se stal se čtyřmi brankami Adam Lacina.

Hodnocení trenéra Radka Slončíka a Radima Macíka: V minulém týdnu jsme absolvovali soustředění v Hodoníně, které sloužilo i k většímu poznání se. Absolvovali jsme s hráči pohovory, nastavili si pravidla v týmu, komunikace byla velmi dobrá. O víkendu jsme odehráli turnaj v pěkném prostředí v Ratíškovicích. Memoriál Ondřeje Voříška měl kvalitní obsazení. V pěti zápasech jsme prostřídali všechny hráče, abychom zjistili jakou výkonnost naši hráči momentálně mají. Výkony jednotlivých hráčů byly rozdílné, několik hráčů obstálo velmi dobře, další však musí výkonnostně přidat. Turnaj nám ukázal, v čem jsme silní, ale také kde máme slabiny a na čem je v tréninkovém procesu pracovat. Celkově chválíme kluky za přístup a dobré chování. Na turnaji jsme obsadili 3. místo, nejlepším střelcem se stal se čtyřmi góly Adam Lacina.

Výsledky:

FCB - Sigma Olomouc 1:2, branka: Lacina

FCB - Szombathelyi Haladás (Maďarsko) 3:2, branky: Komárek, Kyselý, Raab

FCB - 1. FC Slovácko 1:1, branka: Komárek

FCB - Teplice 4:0, branky: 3 Lacina, Honajzer

FCB - Zlín 1:3, branka: Raab

Sestava: Kresta, Kysilko, Staněk, Raab, Němčík, Ondřej, Havran, Zajíc, Kyselý, Honajzer, Lacina, Imrich, Pavlica, Vozník, Filipský, Krakovka, Komárek, Mezihorák