Fotbalová akademie
neděle 10. června. 2018
U16 - zápasy

Šestnáctka rozhodla ve druhé půli o vítězství

Utkání dvou poločasů nabídl zápas mezi Baníkem a Třincem. Zatímco v prvním poločase jsme se po vyrovnaném průběhu branky nedočkali, ve druhé půli jich padlo hned pět. O čtyři z nich se postarali domácí baníkovci a dokráčeli si k vítězství.

Hodnocení trenérů Hejduška a Kroupy: "Utkání dvou rozdílných poločasů. Tak by se dal zhodnotit průběh dnešního utkání. Zatímco ten první byl zcela vyrovnaný a zaslouženě skončil 0:0. V tom druhém jsme se lépe pohybovali, kombinovali a měli daleko více ze hry. Po přestávce také bylo k vidění plno krásných fotbalových momentů a branek. Určitě nám k tomu pomohla skvělá individuální akce, po které šel náš tým do vedení. Pak už by se dalo říct, že na hřišti existovalo pouze jedno mužstvo. Dokázali jsme proměnit ještě několik dalších šancí. Bohužel v závěru snížili povedenou akcí také hosté a utkání nakonec skončilo zaslouženě 4:1."

Informace o utkání

09.
sobota
čer
FC Baník Ostrava VS FK Fotbal Třinec
MSDL ml. U16

Statistiky

Poločas: 0:0
Branky: 47. Knedla, 60. Kisza (vl.), 63. Knedla, 73. Miškařík - 79. Klimek Rozhodčí: Slaný - Lukašík, Jurajda

Sestavy

FC Baník Ostrava

Matěj - Boháč, Rakovcij (56' Klečka), Stoklásek, Sotorník - Knedla, Drozd - Hrušovský (41' Miškařík), Harušták, Konečný - Říha (62' Madecki)

U16