Fotbalová akademie
pátek 15. června. 2018
U16 - zápasy

Šestnáctka zakončila sezónu prohrou v Olomouci

Šestnáctka do utkání v Olomouci nevstoupila dobře a za celý zápas se pořádně nedostala do optimálního tempa. V první půli šance domácí Olomouce ještě přečkali, ale ve druhém poločasem již inkasovali. Sigma se prosadila dvakrát a zajistila si vítězství.

Hodnocení trenérů Hejduška a Kroupy: "K poslednímu utkání této sezony jsme nastoupili na půdě Sigmy Olomouc. Od začátku byl náš výkon velmi rozpačitý a domácí měli více ze hry. Chyběla nám bojovnost, nasazení a hráli jsme špatně. V první půli náš tým přečkal několik šancí domácích a i díky štěstí se šlo do poločasové přestávky za stavu 0:0. Do druhého poločasu jsme chtěli vstoupit o poznání aktivněji, ale vůbec se nám nedařilo. Nedokázali jsme se dostat do tempa utkání a naší hře scházel klid a řád. Olomouc nakonec dokázala využít dvě své šance a zaslouženě zvítězila. I když jsme neodehráli tento zápas podle našich představ, tak chceme kluky pochválit za přístup k celé sezoně. Poděkování také patří rodičům a celému realizačnímu týmu, který se o hráče staral a připravil ty nejlepší podmínky pro individuální rozvoj jednotlivců."

Informace o utkání

13.
středa
čer
SK Sigma Olomouc VS FC Baník Ostrava
MSDL ml. U16

Statistiky

Poločas: 0:0
Branky: 61. Černý, 76. Galus Rozhodčí: Šafařík - Ehrenberger, Opletal

Sestavy

FC Baník Ostrava

Baránek - Rakovcij (29. Hrušovský), Klečka, Stoklásek, Sotorník - Knedla, Boháč - Konečný (58. Miškařík), Harušták (61. Madecki), Barkov - Říha (41. Drozd)

U16