Fotbalová akademie
úterý 05. června. 2018
U11 - zápasy

Jedenáctka se Třinci nevyrovnala a prohrála

Dvanáctka Třince byla nad síly kategorie U11 Baníku. Domácí se nedokázali vyrovnat s fyzickou převahou soupeře a tím se pořádně dostat do tempa utkání. Hosté byli produktivní v zakončení a odvážejí si tři body za vítězství.

Hodnocení trenéra Harušťáka a Lébla: "Zasloužená výhra hostů. Nedokázali jsme po většinu utkání získat trvalejší tlak a soupeřova fyzická zdatnost a herní jednoduchost nám dělaly po celou dobu utkání problémy. Soupeř hrál zdravě agresivně, poctivě dozadu. Největší problém našim hráčům dělala hra 1:1 - prosadit se a ustát osobní souboj. V těchto situacích jsme přicházeli o velké množství míčů! Kluky přesto musíme pochválit - nasazení a držení se herního stylu bylo v pořádku. Velká průtrž v průběhu zápasu nám zkomplikovala kombinaci, ale i tak jsme se do půlky utkání rvali o dobrý výsledek, ale chyběla nám přidaná hodnota některých individuálních výkonů, včasná a přesnější přihrávka, důraz a tradičně slabá koncovka."

Informace o utkání

03.
neděle
čer
FC Baník Ostrava VS FK Fotbal Třinec
SpSM-U 12 SEVER žáci

Statistiky

Poločas: 1:4
Branka: Šopík Rozhodčí: Tomai

Sestavy

FC Baník Ostrava

Kotula - Coufal, Ďurina, Byrtus, Švrček, Mechl, Frýdl, Řeháček, Šopík, Pira, Tomeček Lukáš, Widura, Tomeček David, Végh Filip, Tamajka

U11