Fotbalová akademie
pondělí 09. dubna. 2018
U15 - zápasy

U15 se vítězstvím dotahuje na Sigmu Olomouc

V Olomouci se odehrál přímý souboj o čelo tabulky. První Sigma hostila druhý Baník. Baníku pomohla úvodní branka, po které hru vyrovnal a postupně se stával aktivnějším týmem. V závěru utkání přidal z penalty druhou branku a díky vítězství mají oba týmy shodný počet bodů. Olomouc má však jeden zápas k dobru.

Hodnocení trenérů Šubrta a Macíka: "Utkání jsme začali dobře a v úvodu jsme se dostali i do šancí. Bohužel postupem času jsme nedokázali udržet míč a brzo po zisku jsme jej ztráceli. Domácí byli v této fázi nebezpečnějším týmem, nám pomohla vedoucí branka a hra se znovu vyrovnala. Ve druhém poločase jsme byli aktivnější, vytvořili jsme si několik šancí a zajímavých příležitostí před brankou domácích. Výsledkově jsme utkání uhráli v závěru díky povedené individuální akci a proměněné penaltě. Duel s Olomoucí byl opět fyzicky velmi náročný, plný osobních soubojů. I když jsme v tomto utkání zvítězili zaslouženě, očekáváme v těchto těžkých zápasech od svých hráčů ještě více "fotbalovosti". Kluci zaslouží pochvalu."

Informace o utkání

07.
sobota
dub
SK Sigma Olomouc VS FC Baník Ostrava
SpSM-TOP U 15 žáci

Statistiky

Poločas: 0:1
Branky: 24. Jelen, 70. Drozd (pen.) Rozhodčí: Dorušák - Dokoupil, Labaš

Sestavy

FC Baník Ostrava

Prokel - Vraj, Kukučka, Dedek (62. Temel), Nevřela - Žák, Rehwald - Jelen (65. Červinka), Drozd, Chylek (43. Cetkovský) - Šmiga (52. Handlíř)

U15