Fotbalová akademie
pátek 29. září. 2017
U11 - zápasy

Jedenáctka předvedla v Hranicích výborný výkon

Jedenáctku čekalo v Hranicích těžké utkání, které však zvládla výborně. I přesto, že se utkala se starším soupeřem, přehrávala jej v osobních soubojích. Ve druhé polovině utkání se navíc dokázala třikrát střelecky prosadit a připisuje si další cenné vítězství.

Hodnocení trenéra Jaroslava Harušťáka: "Po kvalitním výkonu se nám opět podařilo plně a zaslouženě zabodovat. Celý tým musíme pochválit za celozápasovou aktivitu a to především za činnost směrem dozadu, včetně výborného výkonu brankáře Adama Vodičky. Po ztrátách míče jsme byli zdravě agresivní - soupeře jsme okamžitě zdvojovali a podstupovali jsme velký počet osobních soubojů, kde jsme dnes staršího soupeře jednoznačně přehráli. Dlouho se nám nedařilo vstřelit branku a soupeř nás zlobil z nepříjemných standardních situací a brejků. V závěrečné části jsme zaslouženě z trvalé převahy vstřelili tři branky a odvážíme si cenné vítězství."

Informace o utkání

27.
středa
zář
SK Hranice VS FC Baník Ostrava
SpSM-U 12 SEVER žáci

Statistiky

Poločas: 0:0
Branky: Tomeček D., Švrček, Řeháček Rozhodčí: Frydrych

Sestavy

FC Baník Ostrava

Vodička - Tomeček D., Ďurina, Švrček, Šopík, Řeháček, Byrtus, Hloch, Végh Fr., Lores, Frýdl, Mechl, Widura, Tomeček L., Tamajka

U11