Fotbalová akademie
pondělí 18. září. 2017
U11 - zápasy

Jedenáctka po dobrém výkonu podlehla Frýdku

V utkání proti Frýdku-Místku baníkovská jedenáctka rozhodně nezklamala. Podle výsledku to vypadá na jednoznačné utkání ve prospěch Frýdku. Soupeř však dokonale trestal chyby baníkovců, narozdíl od Baníku, který mnoho šancí neproměnil.

Hodnocení trenéra Jaroslava Harušťáka: "Dnes nás čekal soupeř z kategorie "silnějších". Tady se kluci mohli přesvědčit o tom, co po nich vyžadujeme v tréninku. Nebát se chtít míč, pokrýt si ho kvalitně, hrát rychle a hrát důrazně, komunikovat. Tyto detaily hry nám dnes soupeř připomněl a hráči si musí tyto věci více zažívat, abychom podobná utkání byli schopni zvládnout i výsledkově. Jsme rádi, že jsme byli kombinačně lepším týmem, měli jsme územní převahu a za herní projev směrem dopředu až na koncovku celý tým chválíme. Opakem byla hra směrem dozadu, soupeř velmi produktivně čerpal z našich takticko-individuálních chyb a jednoduchým založením útoku nás trestal. Co nám dnes vyloženě nešlo, byla hra po ztrátě míče. Navíc opakovaně soupeřům po našich chybách v rozehrávce darujeme laciné góly! Pracujeme dále, hlavy nahoru, kluky chválíme, že celé utkání odmakali. Ze hřiště jsme mohli odejít s hlavou nahoře a to je i k posledním výkonům povzbuzující."

Informace o utkání

16.
sobota
zář
MFK Frýdek-Místek VS FC Baník Ostrava
SpSM-U 12 SEVER žáci

Statistiky

Poločas: 9:3
Branky: Šopík 2, Pira 2, Végh Fr. Rozhodčí: Dedek

Sestavy

FC Baník Ostrava

Vodička - Tamajka, Ďurina, Řeháček - Šopík, Tomeček L., Végh Filip - Pira - Coufal, Frýdl, Švrček - Jílek, Byrtus, Matušínský - Végh Fr.

U11