Fotbalová akademie
středa 06. září. 2017
U11 - zápasy

U11 vydřela vítězství ve Valmezu

V dalším mistrovském utkání se jedenáctka představila ve Valašském Meziříčí. K vidění bylo velmi vyrovnané utkání. Šťastnějším celkem se nakonec stali hostující baníkovci, kteří v závěru otočili výsledek utkání na svou stranu.

Hodnocení trenéra Jaroslava Harušťáka: "V dalším utkání žákovské ligy jsme se s chytře a srdnatě hrajícím soupeřem neskutečně nadřeli. Jak se nám minulý zápas dařilo eliminovat soupeřovu fyzickou převahu rychlou hrou po stranách, tak dnes jsme s tím měli velký problém. Dnešní výkon bych označil zatím asi za nejhorší co jsme v žákovské lize předvedli. Bohužel jsme museli v poslední třetině utkání neradi zredukovat sestavu a výsledkem byl zvýšený tlak a obrat výsledku. Z dnešního výkonu si musí hráči vzít zkušenost, že takto se proti vyspělejším soupeřům příště neprosadí. Za vítězství jsme rádi, ale z předvedené hry a z výkonu některých hráčů jsme lehce zklamaní."

Informace o utkání

05.
úterý
zář
TJ Valašské Meziříčí VS FC Baník Ostrava
SpSM-U 12 SEVER žáci

Statistiky

Poločas: 1:3
Branky: Byrtus, Jílek, Végh Fr., Frýdl, Tomeček D. Rozhodčí: Smýkal

Sestavy

FC Baník Ostrava

Vodička - Coufal, Švrček - Mechl, Ďurina, Byrtus, Matušínský - Lores - Tomeček, Řeháček - Jílek, Tomeček, Frýdl, Végh Filip - Végh František

U11