Fotbalová akademie
pondělí 04. září. 2017
U11 - zápasy

Jedenáctka zvítězila v těžkém utkání s Hlučínem

Jedenáctka měla na programu náročný víkend, kdy na ni čekal těžký soupeř s Hlučína. Utkání hrané na těžkém terénu dovedli domácí baníkovci úspěšně do vítězného konce, když svému soupeři nastříleli sedm branek, o tři z nich se postaral Pira.

Hodnocení trenéra Jaroslava Harušťáka: "Další utkání v žákovské lize jsme odehráli na těžkém terénu proti silnému Hlučínu. Dnešní utkání vzhledem i ke včerejšímu celodennímu turnaji, kde kluci odehráli výborná a náročná utkání, bylo fyzicky pro některé hráče velmi náročné a jsme rádi, že kluci se s tím vypořádali velmi dobře. Pokud jsme hráli rychle nahoru po stranách, tak se soupeřova fyzická převaha ztrácela a my jsme se dostávali do nebezpečných šancí. Vítězství nás všechny moc těší a těší nás hlavně jakým způsobem se k výhře dopracováváme. Tento týden nás čeká další náročný program, tak věříme, že hráčům se zdravě zvedne i sebevědomí a chuť dále pilně a poctivě trénovat. Děkujeme i fanouškům z řad rodičů za pozitivní podporu, která klukům velmi ve hře pomáhá."

Informace o utkání

03.
neděle
zář
FC Baník Ostrava VS FC Hlučín
SpSM-U 12 SEVER žáci

Statistiky

Poločas: 3:2
Branky: Pira 3, Frýdl, Byrtus, Jílek, Matušinský Rozhodčí: Godfryd

Sestavy

FC Baník Ostrava

Vodička - Coufal, Švrček - Jílek, Ďurina, Tomeček, Matušínský - ' Pira - Tamajka, Řeháček - Mechl, Frýdl, Byrtus, Lores - Végh František

U11