Fotbalová akademie
pondělí 09. října. 2017
U16 - zápasy

Šestnáctka nezvládla závěr utkání se Zbrojovkou

V zápase kategorií U16 se střetl Baník s brněnskou Zbrojovkou. V průběhu první půle byly k vidění dvě branky, po jedné na každé straně. Druhý poločas byl na vstřelené branky mnohem zajímavější a bylo jich k vidění hned sedm. Šťastnějším týmem nakonec byla domácí Zbrojovka, která vstřelila o gól více.

Hodnocení trenérů Hejduška a Kroupy: "V utkání hraném na umělém povrchu bylo k vidění celkem 9 branek. První poločas byl zcela vyrovnaný, zaslouženě skončil 1:1. Vázla nám především souhra středu pole a nedokázali jsme dohrát některé slibně se rozvíjející akce. Do druhé půle jsme vstoupili nesoustředěně a brzy přišel trest v podobě vstřeleného gólu soupeře. Hráči dokázali nepříznivý vstup do druhého poločasu odčinit a dokonce otočit. Výsledek se následně přehoupnul na skóre 2:4 v náš prospěch. Po prostřídání některých hráčů jsme nezvládli závěr a "bláznivé" utkání skončilo v poměru 4:5 pro tým Zbrojovky. Oběma týmům patří pochvala za útočné pojetí hry."

Informace o utkání

08.
neděle
říj
FC Zbrojovka Brno VS FC Baník Ostrava
MSDL ml. U16

Statistiky

Poločas: 1:1
Branky: 24. Pernica, 41. Fila, 66. Ševčík, 72. Ondrášek, 74. Ševčík (pen.) - 27. Barkov, 47. Knedla, 51. Barkov, 57. Barkov Rozhodčí: Richter - Buček, Bělák

Sestavy

FC Baník Ostrava

Matěj - Boháč, Klečka, Stoklásek, Sotorník - Knedla, Tamajka (41. Zouhar) - Konečný (71. Miškařík), Harušták (67. Madecki), Wojatschke (57. Hrušovský) - Barkov (64. Říha)

U16