Fotbalová akademie
čtvrtek 17. srpna. 2017
U16 - zápasy

U16 v Kroměříží nastřílela sedm branek

Šestnáctka předvedla v Kroměříži výborný výkon. I přes spoustu nevyužitých šancí se baníkovci dokázali prosadit sedmkrát. Největší měrou se na brankách podílel Wojatschke, který se prosadil čtyřikrát. Další tři branky přidali Tamajka, Říha a Harušťák.

Hodnocení trenérů Hejduška a Kroupy: "Na půdě o rok staršího soupeře jsme předvedli kvalitní výkon vyjádřený 7 vstřelenými brankami. Celé utkání jsme odehráli ve vysokém nasazení, po zisku míče nás zdobila rychlá a přímočará hra, k vidění byly velice zajímavé individuální výkony. Opět jsme ale nebyli dostatečně úspěšní v zakončení, stejně jako v předchozím utkání jsme plno slibných šancí doslova zahodili. Potěšilo nás, že po prostřídání měl náš výkon stejně dobré parametry, což je veskrze pozitivní, protože zdravá konkurence v týmu našim hráčům jenom prospěje."

Informace o utkání

16.
středa
srp
SK Hanácká Slavia Kroměříž VS FC Baník Ostrava
MSDL ml. U16

Statistiky

Poločas: 0:2
Branky: 26. Tamajka, 30. Wojatschke, 46. Wojatschke, 56. Wojatschke, 67. Wojatschke, 70. Říha, 77. Harušťák Rozhodčí: Zapletal - Pospíšil, Novák

Sestavy

FC Baník Ostrava

Baránek - Zouhar (55. Rakovcij), Tamajka, Stoklásek (55. Klečka), Sotorník - Knedla (55. Madecki), Boháč (55. Lajčok) - Hrušovský (41. Konečný), Harušták, Wojatschke - Barkov (55. Říha)

U16