Fotbalová akademie
pátek 16. června. 2017
U15 - zápasy

Patnáctka je v republice druhá nejlepší

Patnáctka ve středu završila úspěšnou sezónu utkáním o mistra republiky v kategorii U15. Soupeřem Baníku byla pražská Slavia. V areálu Aritmy Praha bylo k vidění zajímavé utkání, ve kterém branky padaly až v závěru. V 67. minutě šla do vedení Slavie, o dvě minuty později se vyrovnání postaral Wojatschke. Zápas dospěl k penaltám, po kterých byla Slavia šťastnějším týmem a mohla slavit.

Sestřih branek naleznete zde

Hodnocení trenérů Hejduška a Chalupy: "V dnešním utkání nebyl náš výkon optimální. Měli jsme v něm slušné pasáže ale celkově jsme tahali za kratší konec, jak herně, tak co se týká vypracovaných gólových situací. Těch příčin je několik - jednak nám chybělo až 5 hráčů, z nichž každý mohl nastoupit v základní sestavě, hráči byli až nezdravě přemotivovaní, ale především proti nám stál velmi kvalitní soupeř. Přesto jsme se dostali až do penaltového rozstřelu, což je vždy trochu loterie ve které jsme selhali. Musíme však sportovně přiznat, že dnes si Slavie ten titul o kousek více zasloužila."

Informace o utkání

14.
středa
čer
SK Slavia Praha VS FC Baník Ostrava
SpSM - žáci U15

Statistiky

Poločas: 0:0
Branky: 67. Hroník (pen.) - 69. Wojatschke
Diváci: 100

Sestavy

FC Baník Ostrava

Baránek - Zouhar, Tamajka, Rakovcij (60. Vrbka, 67. Michálek), Sotorník - Žák, Knedla - Konečný, Harušták, Wojatschke - Barkov

U15