Fotbalová akademie
pátek 19. května. 2017
U15 - zápasy

Patnáctka nešťastně prohrává na Sigmě

Patnáctka v souboji o první místo odehrála na Sigmě nešťastný zápas. Po celou dobu utkání jasně dominovala, nebyla to však schopna potvrdit střelecky. Především kvůli špatné koncovce a dvěma chybám v obranné fázi se z Olomouce vrací bez bodu.

Hodnocení trenérů U15: "Z dnešního zápasu máme rozporuplné pocity. Na jednu stranu od našeho týmu naprostá dominance po celý zápas, snad 12 vyložených šancí, 4 nastřelené tyčky, břevno, neproměněná penalta, na druhé straně 2x chyba z ojedinělých situací soupeře a 2 inkasované góly, které nás stály výsledek. Samozřejmě i na našem výkonu je co zlepšovat, především v koncovce se trápíme, musíme si lépe vyhovět ve finální fázi a taky v některých situacích zrychlit práci s míčem, udělat o dotyk méně a zrychlit naši hru přihrávkou, ovšem jsme až zděšeni z toho, jaký anti fotbal předvedla Sigma. O to větší škoda je dnes ztracených bodů."

Informace o utkání

17.
středa
kvě
SK Sigma Olomouc VS FC Baník Ostrava
SpSM - žáci U15

Statistiky

Poločas: 1:0
Branky: 33. Raclavský, 64. Šíp - 36. Barkov Rozhodčí: Silný - Vrána, Šafařík

Sestavy

FC Baník Ostrava

Matěj - Zouhar, Rakovcij, Klečka, Sotorník - Tamajka, Knedla (64. Duda) - Konečný, Harušták (47. Drozd), Wojatschke - Barkov

U15