Fotbalová akademie
pondělí 12. června. 2017
U17 - zápasy

Sedmnáctka veze z Karviné tři body

Sedmnáctka v závěrečném utkání sezóny zvítězila na půdě Karviné. V úvodu utkání šli baníkovci do vedení po brance Kuběny. Karviné se brzy podařilo vyrovnat a první poločas skončil remízou. V závěru druhé půle vstřelil vítěznou branku Baníku Žák.

Hodnocení trenéra Radka Slončíka: "Poslední mistrovské utkání jsme odehráli v Karviné. Zápas jsme zvládli výsledkově a byly pasáže, kdy jsme hráli velmi dobře. Jsem rád, jak jsme zvládli celou jarní sezónu. Chtěl bych poděkovat za výbornou spolupráci svému asistentovi Petru Blejchařovi. Hráčům děkuji za velmi příjemně strávenou sezónu a reprezentaci FCB. Byla radost se dívat, jak se chtějí zlepšovat a svým charakterem zvládali utkání ve kterých nám to tolik nešlo. Skončili jsme v TOP skupině na druhém místě se skórem v šestnácti utkáních 28:10. Jsem velmi spokojený, že jsme obdrželi jen 10 gólů, zásluhu na tom má hra celého týmu včele s brankářem Matějem Zouharem. V utkáních jsme si vytvářeli velké množství gólových příležitostí a při větší kvalitě a klidu jsme mohli dát ještě více branek. Poděkování patří také rodičům za spolupráci a podporu. Klukům přeji v osobním životě hlavně zdraví a do kategorie U19 hodně odhodlání být stále lepší a radosti z toho co dělají."

Informace o utkání

11.
neděle
čer
MFK Karviná VS FC Baník Ostrava
SCM U17

Statistiky

Poločas: 1:1
Branky: 14. Noga - 11. Kuběna, 70. Žák Rozhodčí: Kaloč - Ham, Sivera

Sestavy

FC Baník Ostrava

Zouhar - Stanojkovič (41. Šlachta), Krakovčík, Šumbera, Kuběna - Žák, Dziuba (41. Urban), Podešva - Heller, Magdon (56. Srubek), Zajíček

U17