Fotbalová akademie
pátek 08. října. 2021
U12

V Interlize dvanáctka úspěšná

Také dvanáctka zamířila k dalšímu kolu Interligy do hlavního města. Stejně jako třináctka si bez problémů poradila s týmem Barca Academy Budapešť, poté téměř po měsíci přesně se utkala s domácí Spartou. Tentokráte udrželi čisté konto baníkovci, třikrát se trefili do černého a připsali si tak do tabulky dvě výhry.

Barca Academy Budapešť U12 - FC Baník Ostrava U12 1:9 (1:5)

branky Baníku: 4 Frýdl, 2 Chromec, Serafín, Zedník, Hoffmann

sestava: Fryčák, Navrátil - Mičulka, Škapa - Serafín - Trojek, Blažek, Helštýn, Chromec, Zedník, Rygel, Hoffmann - Frýdl, Výtisk

hodnocení trenéra Radovana Moronga a Radima Grussmanna: Další utkání Interligy jsme odehráli v areálu pražské Sparty na Strahově. Soupeřem nám byla Akademie Budapešť a domácí Sparta. S prvně jmenovaným týmem se nám podařilo i přes úvodní gól soupeře rychle eliminovat jeho rozehranost a v rychlém sledu vstřelit branky, které později rozhodly o vývoji utkání.


AC Sparta Praha U12 - FC Baník Ostrava U12 0:3 (0:0)

branka Baníku: Frýdl, Výtisk, Chromec

sestava: Fryčák, Navrátil - Mičulka, Škapa - Serafín - Trojek, Blažek, Helštýn, Chromec, Zedník, Rygel, Hoffmann - Frýdl, Výtisk

hodnocení trenéra Radovana Moronga a Radima Grussmanna: S domácím týmem jsme se utkali před měsícem a i přes dobrý výkon podlehli 0:2. Tentokrát naše hra měla ještě lepší parametry. Kluci plnili stanovené úkoly, jak po organizační stránce, tak i té herní. K pohlednému utkání a zajímavým herním situacím přispěly oba týmy.