Fotbalová akademie
pondělí 02. srpna. 2021
U19/B

Osmnáctka rozhodla po poločase

V utkání se Zlínem se osmnáctka po dobrém začátku dostala do vedení, leč po chybě v rozehrávce se do kabin šlo za nerozhodného stavu. Ve druhé půli se domácí Baník po pěkných akcích dokázal dvakrát prosadit a zaslouženě tak zvítězil.

FC Baník Ostrava U18 - FC Fastav Zlín U18 3:1 (1:1)

branky Baníku: 13. Sekanina, 55. Kedroň, 72. Nevola

sestava: Kovařík (Kopal) - Díľ, Kollek, Piecha (Vykopal), Křižák - Puchala (Nevola), Obuch (Frébort), Janál (Maloň), Sekanina (Strnad), Jelen (Rehwald) - Chylek (Kedroň)

Hodnocení trenéra Jaroslava Harušťáka a Petera Drozda: Úvod utkání byl velmi dobrý, do 20. minuty jsme diktovali tempo hry, hrálo se převážně na polovině soupeře - zaslouženě jsme úvodní převahu zůročili úvodním gólem. Soupeři se po naší chybě v rozehrávce podařilo vyrovnat a do konce prvního poločasu tempo hry opadlo, přibylo hodně nevynucených ztrát a soupeř hru vyrovnal. Do druhého poločasu jsme hromadně prostřídali a hra se tím oživila. Podařilo se nám z úvodní převahy dát pěkný gól z dobře zahraného rohu a v dobré hře kluci pokračovali dále. Třetí gól padnul také po pěkné akci - už od založení až po dohrání ve vápně. Utkání splnilo účel, po těžkém minulém týdnu se kluci dorovnali s únavou a herní praxe není nikdy dost. Zasloužená výhra a chuť hráčů do hry nám udělala radost.