Fotbalová akademie
neděle 18. července. 2021
U19

V odvetě úspěšný 1.FC Köln

Stejný výsledek se zrodil v odvetném utkání devatenáctky s německým mistrem. Tentokráte se ovšem hned v úvodu zápasu prosadili domácí a vrátili tak baníkovcům den starou porážku. V každém případě byla taková konfrontace pro hráče skvělým měřítkem. V každém případě výborná reprezentace Baníku Ostrava.

1. FC Köln U19 - FC Baník Ostrava U19 2:0 (2:0)
Branky: 7. Fratea, 15. Schmid

Sestava FCB: Hrubý (46´ Kovařík), Dedek, Temel, Macej, Nevřela, Jiříček (46´ Diľ), Michlík (46´ Guzík), Šudák (57´ Látal), Kollek (39´ Šín), Levčík (46´ Obuch, 61´ Jelen), Bitta (57´ Holub)

Hodnocení trenéra Radomíra Korytáře a Radima Kováře: Odvetné utkání probíhalo ve stejném duchu jako to včerejší, tedy soupeř byl skvělý v práci s míčem, dobře se pohyboval, ale s tím rozdílem, že nás dokázal dvakrát potrestat za naše chyby hned v první čtvrthodince a po celý zbývající poločas byl lepšímt ýmem. V poločasovém střídání se hra srovnala a v některých momentech to bylo nahoru dolů. Škoda jen, že se nám nepodařilov střelit kontaktní gól a dostat tak soupeře pod větší tlak. Tohled vojutkání bylo skvělou konfrontací s top týmem a všechny násp osune tam, kam společně míříme.