Fotbalová akademie
pondělí 14. června. 2021
U19

i v heřmanicích devatenáctka úspěšná

Po osmnáctce se střetla s divizními Heřmanicemi i devatenáctka. Ta po rozvolnění nepoznala hořkost porážky a i v posledním zápase před letní pauzou slavila úspěch. O vysokém vítězství rozhodla až po půli, kde se prosadila hned pětkrát.

FC Heřmanice muži - FC Baník Ostrava U18 0:6 (0:1)

Branky: 5. a 56. Bitta, 73. a 89. Šudák, 58. Látal, 66. Levčík

sestava: Remiáš (46.Hafera) - Jiříček (46.Puchala), Dedek (46.Piecha), Macej (46.Temel), Michlík (46.Díl) - Kedroň (46.Kollek), Šín (61.Kedroň) - Guzik (46.Látal), Šudák (46.Levčík), Štaubert (46.Nevřela) - Bitta (61.Šudák)

Hodnocení trenéra Radomíra Korytáře a Radima Kováře: Hodnocení dnešního utkání bude zcela jednoduché a rozdělené na dva diametrální poločasy. V tom prvním jsme podali hluboce podprůměrné individuální a skupinové herní výkony. Nedostupovali jsme soupeře, kazili jednoduché přihrávky, hráli pomalu s míčem, byli líní na krok, nefungovaly nám obě strany hřiště...V poločase jsme vystřídali devět hráčů a byl to opak přístupu a kvality toho prvního. Skvěle nám hrály krajní strany, na hřišti bylo rázem plno pohybu bez míče, spousta náběhových a presinkových věcí, individuálních akcí...Pokud by nedošlo k výraznému zlepšení ve druhé půli, tak bychom zbytečně udělali kaňku nad vzestupnými výkony z posledních týdnů.