Fotbalová akademie
neděle 02. srpna. 2020
U16

U16: Baník vstřelil Karviné třináct branek

Jasnou záležitostí pro baníkovskou šestnáctku se stal souboj se stejně starým výběrem Karviné. Už v prvním poločase se domácí hráči prosadili hned devětkrát, po změně stran přidali další čtyři branky a zaslouženě se radovali z vítězsvtí.

FC Baník Ostrava U16 - MFK Karviná U16 13:1 (9:1)

branky Baníku: 32., 33., 40. a 88. Krupička, 17. a 42. Dulínek, 44. a 46. Imider, 9. Remiáš, 11. Gajdošík, 20. Perrette, 58. Sirotek, 87. Švrček

sestava FCB:  Kopal (46. Hafera) - Krejčí, Remiáš (46. Bureš), Harušťák, Kostelníček - Šmíd (46. Sirotek),Krupička - Dulínek (46. Imider), Gajdošík (46. Dulínek), Imider - Perrette (46. Švrček)

Hodnocení trenéra Tomáše Hejduška a Jaroslava Harušťáka: V dalším přípravném utkání jsme opět na domácím hřišti hostili tentokrát MFK Karvinou. Utkání bylo podobné tomu předchozímu - naše herní převaha byla ve všech směrech výrazná. Musíme si přiznat, že nás dnes soupeř příliš neprověřil, ale jsme rádi, že jsme utkání zvládli odehrát soustředěně. K vidění bylo velké množství dobře rozehraných a sehraných útočných akcí po pěkných kombinacích ( hlavně po stranách ). Ve druhém poločase nám bohužel už větší koncentrace v koncovce scházela a tím se nám nepodařilo výrazněji navýšit skóre! Jsme rádi za to, s jakou chutí kluci přistupují ke hře, že je cítit týmová spolupráce a kluky taková hra baví! Těšíme se na další zápas.