Fotbalová akademie
pondělí 27. července. 2020
U14

Čtrnáctka přesvědčivě zvítězila

Také čtrnáctka se střetla v Žilině s domácím MŠK. Na rozdíl od svých starších kolegů své poločasové dvoubrankové vedení pojistila dalšími třemi zásahy a zaslouženě zvítězila.

MŠK Žilina U14 - FC Baník Ostrava U14 0:5 (0:2)

branky Baníku: 6. Dvořáček, 27. Frýdl, 49. Tomášek, 53. Binar, 70. Tomeček D.

sestava FCB: Miltner (25. Keller, 50. Jakubík) - Tomeček L. (41. Šopík), Švrček (41. Keňo), Mechl (41. Tamajka), Pinkas (41. Sikora) - Frýdl, Graclík (41. Řeháček) - Dvořáček (41. Tomeček D.), Lores (41. Binar), Tkačík (41. Tomášek) - Drozd (41. Kudrna)

Hodnocení trenéra Jana Žemlíka a Radima Macíka: Po prvním týdnu seznamování a společném soustředění na Dolní Bečvě jsme vyrazili k prvnímu přátelskému utkání do Žiliny. Kluky jsme rozdělili na dvě jedenáctky, a tak každý odehrál dostatečný počet minut. Hrálo se ve velkém horku a na nepříliš rovném hřišti. Kluci se s tím popasovali velmi dobře. Od začátku jsme byli lepším týmem, dobře jsme kombinovali, měli lepší pohyb, důraz a k tomu přidali pěkné branky po hezkých akcích. Až na jednu střelu a pár nedohraných situací soupeře jsme Žilinu do žádné větší příležitosti nepustili. K vidění byly i velmi dobré individuální výkony podpořené týmovým výkonem. Pochvala pro celý tým.