Fotbalová akademie
pondělí 10. února. 2020
U14

Po Boleslavi porazila čtrnáctka i Plzeň

Po pátečním zápase s Boleslaví sehrála čtrnáctka druhé utkání s Plzní hned v sobotu dopoledne. Po bezbrankové půli dokázali baníkovci třikrát udeřit a vyhrát. Hned poté vyrazili na krátké soustředění na Ostravici.

FC Baník Ostrava U14 - FC Viktoria Plzeň U14 3:1 (0:0)

branky Baníku: 43. Honajzer, 67. Perrette, 69. Kyselý

sestava: Kresta - Kubla (41 Valík), Raběčný, Staněk, Kavka (41 Němčík) - Ulmann (41 Havran), Rygol - Imrich, Perrette, Pilař (41 Raab) - Honajzer

Hodnocení trenéra Tomáše Hejduška a Radima Plaskury: V sobotu jsme nastoupili k dalšímu přátelskému utkání s Plzní. Někteří hráči měli v nohách zápas s Boleslaví a začátek nám moc nevyšel. Někteří hráči jakoby ještě spali. Soupeř byl častěji na míči a dostával se do vyložených šancí, ve kterých nás podržel brankář. My jsme se také do šancí postupně dostávali, ale chyběla přesnost. Do druhého poločasu jsme udělali pět změn a kvalita hry se přesunula na naši stranu. Postupně jsme vstřelili tři branky a dvakrát jsme nedokázali dostat míč do opuštěné branky. Hosté si také vypracovali šance, ale proměnili až tu poslední. Za druhý poločas kluky chválíme, za první ale ne.