Fotbalová akademie
pondělí 03. února. 2020
U14

Čtrnáctka s Žilinou doma prohrála

Oproti předešlým zápasům došlo k hernímu zlepšení, přesto to na Žilinu nestačilo. Po bezbrankovém prvním poločase se hned dvakrát prosadili hosté, domácí snížili, ale téměř v zápětí obdrželi třetí branku, kterou se tak i celkové skóre uzavřelo.

FC Baník Ostrava U14 - MŠK Žilina U14 1:3 (0:0)

branky Baníku: 72. Havran

sestava: Kresta - Krakovka (41. Pavlica), Staněk (41. Raběčný), Raab, Němčík (41. Furik) - Furik (41 Ulmann), Havran - Pilař, Valík (41 Rygol), Lacina(41 Vozník) - Kyselý(41 Kavka)

Hodnocení trenéra Tomáše Hejduška a Radima Plaskury: K utkání se Žilinou jsme nastoupili v domácím prostředí, stále však v nekompletním složení. Od začátku zápasu bylo vidět, že kluci nastoupili s daleko větším zaujetím a zápalem do hry. Průběh prvního poločasu byl vyrovnaný, hosté více drželi míč, ale my jsme chodili do rychlých protiútoků. Vytvořili jsme si čtyři brankové šance, ale neproměnili jsme je. Soupeř se dostal do dvou, ale bez úspěchu. Do druhého poločasu jsme hráče prostřídali. Hrálo se víc na naší polovině a dopředu jsme byli málo nebezpeční. Hosté se ujali vedení po individuální chybě našeho obránce a druhou branku přidali po nedorozumění obrany s brankářem. Podařilo se nám snížit po krásné akci a střele do horního rohu. Poslední slovo měl soupeř, který střelou z voleje uzavřel skóre zápasu. Dnešní výkon byl daleko lepší než minulý týden, zejména první poločas měl určitou kvalitu.