Fotbalová akademie
čtvrtek 31. ledna. 2019
U14

Čtrnáctka s maďarským Györem smírně

Utkání, které podle průběhu mělo skončit vítězstvím hráčů Baníku, dopadlo nerozhodně. Rozhodla o tom finální fáze, koncovka domácích plus individuální chyby. Ale i takové zápasy jsou a je potřeba se z nich poučit.

FC Baník Ostrava U14 - ETO Györ U14 2:2 (1:1)

Branky Baníku: Šebesta 2

Sestava: Remiáš Jan (36. Kopal) - Čavera (36. Bjaček), Krupička, Remiáš Jiří, Sirotek (53. Čavera) - Badošek (53. Honajzer), Imider, Honajzer (36. Krejčí) - Bubík (36. Gajdošík), Dulínek (53. Bubík), Šebesta

Hodnocení trenéra Martina Šubrta a Michala Janíka: "Po celé utkání se soupeřem z maďarského Györu jsme byli jasně lepším týmem, hrálo se převážně na polovině soupeře. V prvním poločase se nám dařila kombinace, přechodová fáze byla velmi slušná, bohužel nás opět zklamala finální fáze. Dokážeme se dostat do nebezpečných prostorů, ale jsme hrozně málo produktivní. Chybí nám finální přihrávka, důraz a chladnokrevnost v zakončení. Soupeři stačily ke vstřelení dvou branek dvě naše individuální chyby v rozehrávce a nedostatečné komunikaci. Víc si hosté nevytvořili, zato my jsme ve snaze strhnout vítězství na svou stranu posledních patnáct minut hráli zbrkle a neúčelně."